Firmaprofil

Firmanavn: Malerfirma Brian Kofod

​Grundlagt: April 1997

Organisation:

Virksomheden drives af Brian Kofod, der står for tilbudsgivning, planlægning og regnskab. Med mere end 35 års erfaring i malerfaget er Brian Kofod den rette sparringspartner i forbindelse med planlægning og gennemførsel af et malerprojekt, uanset om der er tale om et mindre eller større projekt.

Firmaet har eksisteret siden 1997, og herudover har Brian Kofod yderligere 10 års erfaring som malersvend, heraf 3 år i et af Sjællands største firmaer. Malerfirmaet Brian Kofod tilbyder malerarbejde til både private kunder, erhvervskunder og til den offentlige sektor.​

Jacob Kofod til World skills i 2013

DM i Skills er en konkurrence for landets dygtigste lærlinge og elever, Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser. I 2013 blev Danmarksmesterskabet afholdt 24. – 26. januar i Aarhus, og her deltog min medarbejder Jacob Kofod, som er uddannet maler i mit firma i december 2012 og nu arbejder som malersvend i firmaet.

Jacob vandt først skolemesterskabet på Syddansk Erhvervsskole Odense i juni måned, derefter vandt han regionsmesterskabet i oktober og til slut blev han danmarksmester. Herefter var der en ekstra udtagelseskonkurrence i februar 2013, hvor Jacob kæmpede mod Danmarksmesteren fra sidste år – og også vandt her.​

Der er udvalgt 3 deltagere fra Danmark til at deltage i World skills i Leipzig den 2. – 7. juli i år, og Jacob blev den ene af dem. Vi glæder os til at følge Jacob til denne store begivenhed og ønsker han held og lykke i Leipzig.

Hvorfor vælge Brian Kofod?

Kvalitetsarbejde

35 års erfaring

Trofast lokalt malerfirma

Mange tilfredse kunder

Giver et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

​Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det.
​Du kan også ringe til os på tlf.: 40 46 95 24 for et gratis tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt