Frisk huset op med maling af facade

Pas godt på din bygning med en opdatering af facade

Maling af facade har flere funktioner. Den åbenlyse er kosmetisk, da en slidt facade ser trist ud både på boliger og erhvervsejendomme. Det er dog også vigtigt at vedligeholde facaden for at passe på bygningen. Revner og andre utætheder repareres, så der ikke slipper fugt ind eller varme ud.

Hos ​Malerfirma Brian Kofod har vi arbejdet med maling af facader i mange år. Med udgangspunkt i dette kan vi tilbyde kompetent rådgivning med udgangspunkt i lige netop dit firma.

​Vi holder til i Rønne, men kører over hele Bornholm.

Vælg trofast lokalt malerfirma til maling af facade

Med over 35 års erfaring med malerarbejde er du ved os garanteret kvalitetsarbejde i forbindelse med maling af hus – både udvendigt og indvendigt.

Det kan være svært at overskue det store udvalg af produkter og farver til facademaling. Derfor kan du ved os altid få gode råd om valg af maling og farvesammensætninger. Det vigtigste er, at du bliver glad for den maling af facade, som vi udfører.

Det kan være en fordel at male detaljer som vinduer, gesimser og andet lignende i en anden farve end resten af huset. Det giver et personligt og mere livligt udtryk. ​

Har du flere bygninger på én grund, så overvej ved valg af maling, om farverne på bygningerne passer sammen. Det giver nemlig et pænere resultat.

Prøv et uforpligtende tilbud​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling af facade på alle huse – fra etageejendomme til villaer, sommerhuse og parcelhuse, men også på andre tilbud som eksempelvis maling af døre.

Vores mange tilfredse kunder har altid fået en god pris, og det får du selvfølgelig også. Hør mere om vores priser ved at kontakte os.

Hvorfor vælge Brian Kofod?

Kvalitetsarbejde

35 års erfaring

Trofast lokalt malerfirma

Mange tilfredse kunder

Giver et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud

​Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det.
​Du kan også ringe til os på tlf.: 40 46 95 24 for et gratis tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt